booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Hotell i Philadelphia

Publisert 29.07.24

Med den nye direkteflyvningen fra København til Philadelphia International Airport, er det nå enklere enn noensinne å besøke denne historiske og livlige byen. Philadelphia har mye å tilby, fra sine berømte historiske landemerker til sitt rike kulturliv og pulserende matscene. Når du planlegger ditt besøk, er det viktig å finne det rette stedet å bo på hotell i Philadelphia.

Er du på jakt etter luksus, historisk sjarm, moderne bekvemmeligheter eller et familievennlig miljø? Disse vil hotellene gi deg en komfortabel og minneverdig opplevelse i hjertet av byen. Fra elegante boutiquehoteller til anerkjente hotellkjeder, har Philadelphia et bredt utvalg av overnattingsmuligheter som dekker alle behov og preferanser. Her er fire hoteller i Philadelphia som passer til forskjellige typer reisende.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, hotell i Philadelphia

 

Holiday Inn Express Philadelphia – Midtown, 3 stjerner

Opplev Philadelphia fra Holiday Inn Express Philadelphia – Midtown, et hotell som tilbyr komfort og praktiske fasiliteter. Besøk det populære Reading Terminal Market for en klassisk Philly cheesesteak, og delta på sportsarrangementer på Lincoln Financial Field, Wells Fargo Center, og Citizens Bank Park. Hotellet ble renovert i 2020 og har sesongbasert basseng, treningssenter og frokostbuffé, noe som sikrer et komfortabelt opphold.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, hotell i Philadelphia

 

Sonesta Philadelphia Rittenhouse Square, 4 stjerner

Sonesta Philadelphia Rittenhouse Square tilbyr moderne bekvemmeligheter i hjertet av byen. Hotellet ligger nær Rittenhouse Square og er i nærheten av landemerker som Liberty Bell, Philadelphia Museum of Art, og Independence Hall. Med et sesongåpent basseng på taket, treningssenter og forretningssenter, er dette hotellet et godt valg for både forretnings- og fritidsreisende.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, hotell i Philadelphia

 

Four Seasons Philadelphia, 5 stjerner

Opplev luksus på Four Seasons Hotel Philadelphia, som ligger i de øvre etasjene av en skyskraper. Nyt det innendørs evighetsbassenget i 57. etasje, og smak på gourmetmat fra Michelin-kokken Jean-Georges Vongerichten og James Beard-prisvinneren Greg Vernick. Hotellet tilbyr en skylobby, bar, treningssenter, spa, frisørsalong og neglebar, noe som sikrer et førsteklasses opphold.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Boutiquehotell YOWIE

YOWIE er et boutiquehotell med usynlig service, kafé og butikk, som ligger nær Independence Mall. Hotellet ligger på South Street, et område kjent for musikk, kunst og kreative miljøer. YOWIE er på Travel + Leisure’s It List som et av de 100 beste nye hotellene i verden, og tilbyr en unik opplevelse for gjester som ønsker å utforske Philadelphia fra et insiders perspektiv.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, hotell i Philadelphia

 

Ser du etter en reise til USA for å oppleve fine hotell i Philadelphia?

Kontakt Amerikaspesialisten – Vi skreddersyr din drømmereise

Les mer om reiser til østkysten i USA

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag